ATA IKIN… Agota Kristof

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

ATA IKIN… Agota Kristof

 

Ata ikin ndërsa vogëlushi fle

Por i do shumë dhe zgjohet.

Shkon nga njëra dhomë në tjetrën,

askush,

askund.

Ka pak frikë, futet sërish në shtrat,

ka dëshirë të thërrasë dikë

por shtëpia është bosh

ai e di këtë

dhe hesht.

 

Përktheu: Alket Çani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Pse shkruaj?/Genci Gora

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,

Pse shkruaj/Manjola Nasi

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,
Go to Top