Category archive

Denonco plagjiaturën

Kur Diana Çuli të vret dhe të vjedh përkthimet/Ilirjan Blloshmi

Ilirjan Blloshmi Diana Çuli është skenariste e filimit “Bregu i ashpër“. Para se të bënte këtë skenar ajo ka bërë ekspertizën e Genc Lekës. Në akt-ekspertizë ajo shkruante: 1 – Për poezinë “Pa titull”, eksperti konkludon se “është pesimiste, se autori shpreh dëshpërimin që i ka kaluar jeta e fëmijërisë, e cila ka qenë e… Keep Reading

Denonco plagjiaturën

Një denoncim për portalet që vjedhin shkrime nga defekt-teknik.com

Më datë 1 Dhjetor 2018, ora 12.45, publikova një shkrim me disa përshtypje të miat rreth fotografisë së një vogëlusheje siriane. Shkrimi titullohej: “Fotografi i tha të bënte një përpjekje të buzëqeshte”. Shkrimin tim e gjeni këtu: http://defekt-teknik.com/fotografi-i-tha-te-bente-nje-perpjekje-te-buzeqeshte/ Ato ditë, një portal me emrin ALSATM, e vodhi shkrimin tim, i hoqi autorësinë time Arlinda Guma,… Keep Reading

Go to Top