Mbi hajduteritë e Rtv21 në Kosovë/Përkthimet e vjedhura nga defekt teknik!

in Denonco plagjiaturën by

Arlinda Guma

Ky është një përkthimi im për defekt teknik, një intervistë e Woody Allen-it, të cilin Rtv21 në Kosovë e ka vjedhur fjalë për fjalë.

Janë vjedhur edhe presjet e përkthimit tim!

Edhe një fëmijë 5 vjeç do ta dallonte copy paste-n.

Përkthimi është publikuar në defekt teknik në datën 16 Nëntor, 2020, ndërsa plaçkitja e tij te Rtv21 është publikuar në 1 Dhjetor, 2020.

Personi që e ka postuar në faqen e Rtv21 në Kosovë është Bujar Meholli dhe personi që e publikoi në facebook është Ben Apolloni.

Këtu është përkthimi im:

Woody Allen: «Bota reale nuk më pëlqen. Është më e mirë jeta në filma.”

Këtu është përkthimi i plaçkitësve:

Allen: Nëse Zoti ekziston, duhet të përgjigjet para një gjykatësi

Kujtojnë se po i ndryshuan titullin unë nuk do t’i njoh fjalitë e mia?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.