Category archive

Street Art

BANKSY-ARTI I RRUGËS

Banksy është një nga artistët e gjallë më të famshëm në botë. Dhe megjithatë, ai ia ka dalë që ta ruajë sekret identitetin e tij për gjithë këto vite. Ai nuk ka dalë kurrë në televizor apo në ndonjë fotografi, dhe mbetet plotësisht një i huaj për çdo “paparazzi”. Kështu që kjo na bën të… Keep Reading

Go to Top