Trashëgimia-Warsan Shire

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

Trashëgimia-Warsan Shire

 

Nga i ke marrë ata sy të mëdhenj?
Nga ime më.
Po ato buzë nga i ke marrë?
Nga ime më.
Dhe vetminë?
Nga ime më.
Dhe atë zemër të thyer?
Nga ime më.
Po mungesën, nga e ke marrë mungesën?
Nga im atë.

 

Përktheu: Arlinda Guma

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Çikla-Charles Bukowski

Çikla-Charles Bukowski Ështe iluzion nëse mendon se thjesht po e lexon këtë

DON KISHOTI-Nazim Hikmet

DON KISHOTI-Nazim Hikmet Kalorësi i rinisë së përjetshmeNdoqi, rreth të pesëdhjetave,Arsyen që
Go to Top