Po ti akoma beson te muri?-Disa komente në faqen e “The Guardian” për bisedën telefonike të Trump-it me një djalë 7 vjeç  

in Meqë ra fjala/Në kohërat e kolerës by

Beson akoma te Babagjyshi i Vitit të Ri?

I ndjek me vëmendje faqet e gazetave angleze në facebook, jo vetëm për cilësinë e lartë të shkrimeve, por edhe për cilësinë e lartë të komenteve. (gjë që; sipas meje; shpreh nivelin e lartë intelektual të një vendi.)

Ja disa komente brilante në lidhje me bisedën telefonike të Donald Trump-it me një fëmijë shtatë vjeç, ku midis të tjerash presidenti i thotë se në moshën 7 vjeç, të besosh ende te Babagjyshi i Vitit të Ri është “marginal”(e pavlerë.)

Filipe Brizida: Një fëmijë që beson te Babagjyshi i Vitit të Ri meriton më shume respekt se një i rritur që beson te Trump-i.

Lee Whelchel: Jam impresionuar prej faktit që ai e njeh fjalën “marginal” dhe duket se e ka përdorur në mënyrë korrekte.

Michael Edward: Po ti akoma beson te muri? (fjala është për murin ndarës me Meksikën.)

Shim Amabel: A nuk është “marginal” të besosh në një mur kufitar kur je në moshën 72 vjeç?

Helen Veronica Brannigan: I paskan dhënë një telefon prej vërteti????????

Kaarlo Moran: Po e interviston për pozicionin vakant të Shefit të Kabinetit.

Reza Kargar: Unë mendoj se thjesht u mbrojt ngaqë fëmija e pyeti nëse ai është një president prej vërteti apo jo…

Glenn Colotti: Unë lutem përditë për Presidentin Trump; por ai është ende gjallë.

Peter Diaz: Një i rritur që beson në një burrë të padukshëm pyet një fëmijë që beson te një burrë i padukshëm.

Ray Stash: E kuptova, e kuptova. Ai i flet një fëmije 7 vjeç në gjuhën e të rriturve dhe u flet të rriturve me gjuhën e një fëmije 7 vjeç.

Neil Phillip: Përkrahësit e Trump-it janë edhe më “marginal” (të pavlerë) mendërisht se ai.

Dave Ole: Perpara se të qeshni, kujtohuni që ca të rritur akoma besojnë te EU-ja.

Përktheu: Arlinda Guma

Bisedën e ndiqni këtu:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Meqë ra fjala

Go to Top