Një këshillë-Bertolt Brecht

in Letërsi/Tharm by

Një këshillë-Bertolt Brecht

 Ai që dua më tha
se ka nevojë për mua.
Prej kësaj
kam më tepër kujdes për veten.
Hap sytë ku hedh këmbën,
dhe frikem se çdo pikë shiu
mund të më vrasë.

Përktheu: Miranda Içi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Librashitësi-Rozafa Shpuza

Librashitësi-Rozafa Shpuza Kapakë historish të zverdhunastivon përditë n’thembër t’bulevardit, e njajtë me

Maskat-Ezra Pound

Maskat-Ezra Pound Këto përrallat për maskimet e vjetra, a nuk janë Mite
Go to Top