Motto-Betolt Brecht

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

Motto-Betolt Brecht

 

Në kohërat e errëta

A ka me pasë dhe këngë?

Po, ka me pasë dhe këngë

Për kohërat e errëta.

 

Përktheu: Arbër Zaimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

NUMRI SHUMES-Kiki Dhimula

NUMRI SHUMES-Kiki Dhimula Dashuria, emër, kryefjalë, aq shumë kryefjalë; numri njëjës, as
Go to Top