MAJI-Thodhoris Cigeris

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

MAJI-Thodhoris Cigeris

 

Të jetosh çdo pranverë,

sikur të jetë e fundit,

çdo aromë e ardhur

nga kopshti Eden,

të nuhasësh gonxhet

e frutave verore

si ushqimi i mirëgatuar

i nënës tënde.

Të ecësh në kopshtet e lulëzuar

dhe të thuash: – Kjo është jeta.

Kaq bukuri dhe Ti, në mes të saj…

 

Përktheu: Nilda Baxha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Harta-Wislawa Szymborska

Harta-Wislawa Szymborska E sheshtë si tavolina ajo është vendosur mbi të. Asgjë
Go to Top