Tag archive

Thodhoris Cigeris

MAJI-Thodhoris Cigeris

MAJI-Thodhoris Cigeris   Të jetosh çdo pranverë, sikur të jetë e fundit, çdo aromë e ardhur nga kopshti Eden, të nuhasësh gonxhet e frutave verore si ushqimi i mirëgatuar i nënës tënde. Të ecësh në kopshtet e lulëzuar dhe të thuash: – Kjo është jeta. Kaq bukuri dhe Ti, në mes të saj…   Përktheu:… Keep Reading

Go to Top