Koha e pelikulës-Një dokumentar kushtuar regjisores Xhanfize Keko

in Feminizëm/Kinema by

“Koha e pelikulës” titullohet ky dokumentar kushtuar regjisores Xhanfize Keko.

Një dokumentar i rrëfyer nëpërmjet fjalëve të vetë regjisores,

nëpërmjet vlerësimeve të kritikëve ndërkombëtarë të filmit, 

nëpërmjet fjalëve të bashkëpunëtorëve të saj të afërt, 

si dhe nëpërmjet mbresave të fëmijëve-aktorë që u përfshinë në filmat e saj.

 

Skenari i këtij dokumentari është shkruar nga Natasha Lako.

Ndërsa regjia është e Mevlan Shanajt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Feminizëm

Go to Top