EPITAFI I POETIT-Oktavio Paz

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

EPITAFI I POETIT-Oktavio Paz

Provoi të këndonte,

të këndonte që të harronte

jetën e tij të vërtetë prej gënjeshtrash

dhe të kujtonte

jetën e tij të gënjeshtërt

prej të vërtetash

Përktheu: Eraldo Hatija

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Pse shkruaj?/Genci Gora

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,

Pse shkruaj/Manjola Nasi

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,
Go to Top