Banesë e mbikëqyrur-Nizar Kabbani

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

Banesë e mbikëqyrur-Nizar Kabbani 

 

Dua
të prish rrethin prej shkumësi
t’i jap fund këtij udhëtimi të përditshëm
midis buzëve të tua
midis gjoksit tënd
midis trupit tënd të ftohtë si qytetet prej bakri
dhe çmendurisë sime

 

Përktheu: Ledia Kushova

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Pse shkruaj?/Genci Gora

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,

Pse shkruaj/Manjola Nasi

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,
Go to Top