Grua, dija e Zotit tim-Nizar Kabbani

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

Grua, dija e Zotit tim-Nizar Kabbani

 

Në sytë e tu dhembshuria humb si rrudhat e ujit
humb koha, hapësira, fushat, shtëpitë, detet, anijet.
Fytyra ime bie si një vazo
e mbaj fytyrën time të thyer midis duarve
dhe ëndërroj të blihet prej një gruaje
por kush shet vazo të vjetra më thotë :
Gratë nuk blejnë fytyra të trishtuara.

 

Përktheu: Ledia Kushova

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Go to Top