LULE DIMRI-Sueton Zhugri

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

LULE DIMRI-Sueton Zhugri

 

Dashuria është kaq e rrallë

S’bëj dot fëmijë

As buzëqeshje s’pjell dot me pahir

Dashuria

Është kaq e rrallë

E fundme

Si kovë e zbrazur që bie

Në fund të një pusi të zi

Me ujë të kulluar.

Është kaq e rrallë dashuria

Ajo e fundit

E një kohe të fundme

Që s’pjell dot
as dhe…

Një vyshkje

Të përjetshme

Me ujë përkohësie.

 

6.1.2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Go to Top