SINDROMË-MARIO BENEDETTI

in Letërsi/Tharm by

SINDROMË -MARIO BENEDETTI

 

Pothuajse i kam ende të gjithë dhëmbët
po ashtu të gjithë flokët dhe fare pak thinja
ende mund të bëj dhe të zhbëj dashuri
dhe shkallët mund t’i ngjit dy nga dy,
mund të vrapoj dyzet metra pas autobusit
dhe nuk duhet të ndihem fare plak
por ajo që më mërzit është se më parë
këto gjëra nuk i kisha vënë re aspak.

 

Përktheu: Bajram Karabolli

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Çikla-Charles Bukowski

Çikla-Charles Bukowski Ështe iluzion nëse mendon se thjesht po e lexon këtë

DON KISHOTI-Nazim Hikmet

DON KISHOTI-Nazim Hikmet Kalorësi i rinisë së përjetshmeNdoqi, rreth të pesëdhjetave,Arsyen që
Go to Top