SHPRESA IME-Ko Un

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

SHPRESA IME-Ko Un

 

Kur vendi im të bashkohet

Do kem diçka për të bërë medoemos

Ajo çka do bëj

Do jetë mbi të gjitha të mos jem patriot

Deri në atë çast

Do jem një patriot i vajtueshëm

Edhe sikur të bëhesha prostitutë plakë

Edhe sikur të bëhesha lypsar

Dhe do zgjidhja madje si shok

Dordolecin e fushave të shkreta

 

Përktheu: Alket Çani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

QERRJA-Yves Bonnefoy

QERRJA-Yves Bonnefoy   Ora pesë. Ende dëbora. Dëgjoj zëra Faqe botës. Një
Go to Top