Mbamendje-Nurie Emrullai

in Letërsi/Tharm by

Mbamendje-Nurie Emrullai

 

Lëngun e ditëve të mërzisë e pimë në gota uji.
Nuk zbrazet asnjëherë.
Jemi mësuar të themi: “mjafton!” pas dy-tre gllënjkave.

Pastaj hamë në pjatat krijuar për njerëz- me mungesa.
Luga fluturon sa në njërin skaj, në tjetrin.
Jemi mësuar të themi: “s’mundem më! Edhe ajri më ngop!”

Pas buke duhet të pimë barnat e harresës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Pse shkruaj?/Genci Gora

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,

Pse shkruaj/Manjola Nasi

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,
Go to Top