Gozhdët-Janis Ricos

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

Gozhdët-Janis Ricos

 

 

E tepërt dhe kjo, ajo edhe tjetra.

Ngordhi qeni, ngordhi kali.

Kova e zbrazët poshtë shkallës.

Peshkatarët shëtitës thërrasin në rrugë.

Shtëpia gumëzhin mungesë dhe në pasqyrë, Krishti i zbehtë mbi kryq shtrëngon,

si koprrac, në grushte dy gozhdë

 

Përktheu: Romeo Çollaku

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

GJËRAT-JORGE LUIS BORGES

GJËRAT-JORGE LUIS BORGES   Bastuni, monedhat, çelësat, e bindura bravë, të vonuarat
Go to Top