Ëndërrimtari i panjohur-Richard Brautigan

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

Ëndërrimtari i panjohur-Richard Brautigan

 

Një ditë

mendoj se

(pa vonesë)

duhet të ngremë

një monument të brishtë

për Ëndërrimtarin e Panjohur

sepse

ai ishte më i rëndësishëm

se ushtarët.

 

Përzgjodhi dhe përktheu: Alket Çani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Go to Top