Dhe hëna dhe qielli dhe bota-Charles Bukowski

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

Dhe hëna dhe qielli dhe bota-Charles Bukowski

 

Shëtitje të gjata netëve-
ja çfarë i bën mirë shpirtit,
të përgjosh nëpër dritare,
të shohësh shtëpiaket e lodhura,
që përpiqen të zmbrapsin
burrat e tyre të çmendur prej birrës…

 

Përktheu nga anglishtja: Arlinda Guma

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Go to Top