Deti më i bukur- Nazim Hikmet

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

Deti më i bukur- Nazim Hikmet

Deti më i bukur:

s’është lundruar ende.

Fëmija më i bukur:

nuk është rritur ende.

Ditët tona më të bukura:

s’i kemi parë ende.

Dhe fjalët më të bukura që dua të të them:

nuk t’i kam thënë ende.

Përktheu: Redi Sheqeri

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Pse shkruaj?/Genci Gora

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,

Pse shkruaj/Manjola Nasi

Pse shkruani? Revista defekt-teknik ua drejtoi këtë pyetje disa shkrimtarëve dhe poetëve shqiptarë,
Go to Top