Si do ta pikturonin një vezë Dali dhe Picasso

in Pikturë by

Si do ta pikturonin të njëjtën vezë Dali dhe Picasso.

Kështu e përfytyron skenën piktori David Vela.

Ja pra, çfarë i kanë punuar vezës këta të dy në imagjinatën e piktorit…

Picasso vazhdon “të luajë me kuba”, ndërsa Dali e ka rrahur vezën fileto dhe e ka varur në tel të thahet…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Pikturë

Go to Top