ODE-Fernando Pessoa

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

ODE-Fernando Pessoa

 

E trishtë është jeta. Qielli përherë i njëjti. Ora
Kalon duke ndjekur natyrën tonë të ndrojtur e shterpë.
Ah, mungesa e tarracës me pamje nga e pamundura.
Dhe gjithë ç’di për universin është fakti
Që ai ndodhet jashtë meje.

 

Përktheu: Alket Çani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Go to Top