Në skajin e kohës-Rose Ausländer, përkthyer nga Hans-Joachim Lanksch

in Letërsi/Në kujtim të Hans-Joachim Lanksch/Përkthim/Tharm by

Në skajin e kohës- Rose Ausländer

Kur do të marrë fund lufta

në skajin e kohës

 

Do të dalim prapë

në shëtitore guacash

të pajtuar

njeriu me njerinë

 

Ka për të qenë bukur

nëse do të jetë

 

në skajin e kohës…

 

Përktheu: Hans-Joachim Lanksch

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Paspak-Jorge Luis Borges

Paspak-Jorge Luis Borges Paspak mëson ndryshimin e zbehtë ndërmjet mbajtjes së dorës

Gozhdët-Janis Ricos

Gozhdët-Janis Ricos     E tepërt dhe kjo, ajo edhe tjetra. Ngordhi
Go to Top