GJËRAT E VOGLA-Visar Zhiti

in Letërsi/Tharm by

GJËRAT E VOGLA-Visar Zhiti

Vetëm me një gjethe
di të flas për pyllin

dhe vetëm një yll
të thotë se s’je vetëm

një këpucë e humbur
të zgjon rrugë pafund.

Ndize një cigare
nga paketa e Prometeut.

1972


DRITARET

Dritaret
janë britma ime që të braktiset
dhoma e errët e vetmisë.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Çikla-Charles Bukowski

Çikla-Charles Bukowski Ështe iluzion nëse mendon se thjesht po e lexon këtë

DON KISHOTI-Nazim Hikmet

DON KISHOTI-Nazim Hikmet Kalorësi i rinisë së përjetshmeNdoqi, rreth të pesëdhjetave,Arsyen që
Go to Top