Faqja e fundit e ditarit-Brikena Qama

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

Faqja e fundit e ditarit-Brikena Qama

 

Asnjëherë nuk munda
të gjej atë skutën e fshehtë
për këpucët e mikut.
Ç’arrija, ishte thjesht
një vonesë
shoqëruar me ngazëllimin e tyre
e zhgënjimin tim,
deri kur kuptova se
kurrfarë vlere s’kishte ajo skutë.
Kush do të ikë
e bën dhe pa këpucë.

_________
(“Titulli i kujtimeve të mia”, Brikena Qama, 2016)

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Go to Top