Ëndrra-Musa Tullari

in Letërsi/Tharm by

Ëndrra-Musa Tullari

 

Kur trupi yt të bëhet

Që moti dhè i zi

Kur zhdukesh mbi yj

Në hiç

Këngët e tua edhe atëherë

Do ti’ lexojnë të besuarit e tu

Si të ishe ende i gjallë mes tyre

Në miqësi.

Këtë zë të panjohur dëgjoja

Në ëndërr si më pëshpërit.

Dhe u zgjova.

Në gjithë anët zezonte

Natë, nata mistere.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Librashitësi-Rozafa Shpuza

Librashitësi-Rozafa Shpuza Kapakë historish të zverdhunastivon përditë n’thembër t’bulevardit, e njajtë me

Maskat-Ezra Pound

Maskat-Ezra Pound Këto përrallat për maskimet e vjetra, a nuk janë Mite
Go to Top