Poezi nga Petraq Risto

in Letërsi/Tharm by

Poezi nga Petraq Risto

 

* * *

Flutura e sapolindur
E di se do jetojë 1000 sekonda
Dhe në këto një mijë vjet
me pajën e pjalmit
do të flejë mbi një lule….
Pastaj kur ti vijë vdekja
në pajën e zjarrit
me dinjitetin e një letre dashurie
do digjet.

Shtator, 2007

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Go to Top