Poezi nga Jose Emilio Pacheco

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

Poezi nga Jose Emilio Pacheco

Sot e dogja letrën tënde.
E vetmja që më ke shkruar.
Dhe unë te kam shkruar,
përditë, pa e ditur ti.
Nganjëherë me dashuri,
nganjëherë me dëshpërim,
herë të tjera me mllef.
Letrën tênde e di përmendësh,
14 rreshta, 88 fjalë,
19 presje, 11 pika ndërprerjeje,
17 gabime ortografike
dhe asnjë të vërtetë.

Përktheu: Eni Reçi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.