Pastel-Frederik Rreshpja

in Letërsi/Tharm by

Pastel-Frederik Rreshpja

Ra një sorkadhe me kryqin e një vetëtime te koka.
Dalëngadalë u tret te qimiteri i shirave.

Vijnë dimrat dhe hanë stinët
Vetëm një dhembje klith ende mbi shkëmbinjtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

SISTEMI/1-EDUARDO GALEANO

SISTEMI/1-EDUARDO GALEANO   Funksionarët nuk funksionojnë. Politikanët flasin, por nuk thonë gjë.

X-Nurie Emrullai

X-Nurie Emrullai   T’kam ble një ëndërr në pazarin e Esmës. Ma

Rishoh-Sueton Zhugri

Rishoh-Sueton Zhugri   I rishoh hapat e tua mbi parmakët e një
Go to Top