Mospërfillje-Martin Camaj

in Letërsi/Tharm by

Mospërfillje-Martin Camaj

 

Mbas mjesnate hana derdhi rrezet

prej majes së shkambit deri në lumë.

Mbasi që u ngi me gjumë

këndon qokthi ndër rreze:

sytë, dy pika uji, ndrisin dhe kanga

pikon në luginë, në terr.

 

Dikush buzë lumit n’agim gjeti

sqepin e thyem të qokthit e tha:

dam! Kqyre këtë tingull që ra

e plasi në gurë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Go to Top