Tag archive

Mospërfillje-Martin Camaj

Mospërfillje-Martin Camaj

Mospërfillje-Martin Camaj   Mbas mjesnate hana derdhi rrezet prej majes së shkambit deri në lumë. Mbasi që u ngi me gjumë këndon qokthi ndër rreze: sytë, dy pika uji, ndrisin dhe kanga pikon në luginë, në terr.   Dikush buzë lumit n’agim gjeti sqepin e thyem të qokthit e tha: dam! Kqyre këtë tingull që… Keep Reading

Go to Top