Fëmijëri-Frederik Rreshpja

in Letërsi/Tharm by

Fëmijëri-Frederik Rreshpja

Çeli trëndafili i kuq te porta në mëngjes,

Si vetëtimë.

Erdhi dikur një vajzë me shall të kuq e trokiti te porta.

Tani nuk jam më i ri dhe ngjyrat i ngatërroj,

Ndoshta ky është një trëndafil i bardhë,

Ndofta ky është një trëndafil blu.

Megjithatë e di: erdhi një trëndafil me shall,

Dhe një vajzë çeli gjethe tek porta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

SISTEMI/1-EDUARDO GALEANO

SISTEMI/1-EDUARDO GALEANO   Funksionarët nuk funksionojnë. Politikanët flasin, por nuk thonë gjë.

X-Nurie Emrullai

X-Nurie Emrullai   T’kam ble një ëndërr në pazarin e Esmës. Ma

Rishoh-Sueton Zhugri

Rishoh-Sueton Zhugri   I rishoh hapat e tua mbi parmakët e një
Go to Top