Tag archive

Fëmijëri

Fëmijëri-Frederik Rreshpja

Fëmijëri-Frederik Rreshpja Çeli trëndafili i kuq te porta në mëngjes, Si vetëtimë. Erdhi dikur një vajzë me shall të kuq e trokiti te porta. Tani nuk jam më i ri dhe ngjyrat i ngatërroj, Ndoshta ky është një trëndafil i bardhë, Ndofta ky është një trëndafil blu. Megjithatë e di: erdhi një trëndafil me shall,… Keep Reading

Go to Top