Lulkuqet-Frederik Rreshpja

in Letërsi/Tharm by

Lulkuqet-Frederik Rreshpja

A janë plagë ato mes grurit,

A ndonjë dhembje e pakuptueshme e planetit
Që del herë pas here mes arës me grurë?

Se vjen një kohë
Kur dhe lulet bëhen plagë në ajër.

Foto nga Ardian Fezollari

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Go to Top