KOPSHTI -Yves Bonnefoy

in Letërsi/Përkthim/Tharm by

KOPSHTI -Yves Bonnefoy

 

Bie dëborë.
Nën flokët e saj porta
Hapet më në fund në kopsht
Më shumë se në botë.

Unë eci. Por shalli
Më ngecet në hekur
Të ndryshkur, dhe griset
Brenda meje stofi i ëndrrës.

 

Përktheu: Alket Çani

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Go to Top