Hematoma shpirti-Sueton Zhugri

in Letërsi/Tharm by

Hematoma shpirti-Sueton Zhugri

 

Është diçka prekëse,
kur të shoh tek fle,
zgjohesh,
ujit sytë,
prashit dhëmbët,
ulesh,
pret me thikë nje puthje,
ha,
pi nje gotë me yje,
pastaj vishesh me vjeshtë
dhe largohesh jashtë dere
me aromën e vështrimit tënd të kaltër,
nën dashurinë
e syve të mi
prej qeni…

1.12.2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

SISTEMI/1-EDUARDO GALEANO

SISTEMI/1-EDUARDO GALEANO   Funksionarët nuk funksionojnë. Politikanët flasin, por nuk thonë gjë.

X-Nurie Emrullai

X-Nurie Emrullai   T’kam ble një ëndërr në pazarin e Esmës. Ma

Rishoh-Sueton Zhugri

Rishoh-Sueton Zhugri   I rishoh hapat e tua mbi parmakët e një
Go to Top