Fragment nga romani “Terma humanitarë si fjala bombardim”, i lexuar nga autorja Arlinda Guma

in Letërsi by

Ky është një fragment prej romanit tim “Terma humanitarë si fjala bombardim“, i lexuar nga unë.

Është një pjesë mjaft thelbësore e këtij romani dhe, edhe melodia që e shoqëron leximin është ajo që më ka shoqëruar mua  gjatë shkrimit të tij në vitin 2014 kur nisi të merrte formë.

Ky lexim është një lloj përshëndetjeje nga unë për të gjithë ata që e kanë pëlqyer këtë roman. 

Arlinda Guma

 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

DËSHTIM-Janis Ricos

DËSHTIM-Janis Ricos Gazeta të vjetra të hedhura në oborr. Përherë të njëjtat.

Një orë- Erich Fried

Një orë- Erich Fried M’u desh një orëpër të korrigjuarnjë poezi që

Harta-Wislawa Szymborska

Harta-Wislawa Szymborska E sheshtë si tavolina ajo është vendosur mbi të. Asgjë
Go to Top