Atletika e ndjenjave-Sueton Zhugri

in Letërsi/Tharm by

Atletika e ndjenjave-Sueton Zhugri

 

Vështrimet tona herë-herë
për pak
si tela drite të çelikta
mpleksen
Dhe ne rrotullohemi
furishëm
në shtrate ekuilibrash…

…me fund
kur kokat të mbajtura në skajet e tyre
si gjyle
i flakim
në hartat e botës
për të mos u parë më kurrë.

 

5.10.2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Çikla-Charles Bukowski

Çikla-Charles Bukowski Ështe iluzion nëse mendon se thjesht po e lexon këtë

DON KISHOTI-Nazim Hikmet

DON KISHOTI-Nazim Hikmet Kalorësi i rinisë së përjetshmeNdoqi, rreth të pesëdhjetave,Arsyen që
Go to Top