Anagram malli-Sueton Zhugri

in Letërsi/Tharm by

Anagram malli-Sueton Zhugri

 

Sikur të thoshin që:
Për shumë vjet
s’do ta shohësh më pranverën…
Sikur të të deklaronin:
Retë do të çdashurohen me qiellin e
do të bien përtokë të pambukta…
Sikur të të betoheshin se:
Zogjtë do të shkulnin sqepat dhe
do të shigjetonin me to yjet…
Sikur ëndrrat e tua të kishin krahë e të çiftëzoheshin me pëllumbat…
sikur unë të mbyllja sytë
e të të puthja ballin atje ku je duke fjetur…
Vallë do të dije të më thoje:
Sigurisht,
sikur…gur të ish…

3.1.2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Latest from Letërsi

Go to Top