Kur harron se për ku ishe nisur…

in Kronikë në sepia by

Plani i gruas në foto ishte të hidhej e t’i jepte fund jetës,  por i doli diçka e papritur rrugës…

Këta policë e penguan në realizimin e projektit që kishte aq për zemër.  Kështu ajo harroi se për ku ishte  nisur dhe filloi të kacafytej me “sabotuesit” që u përpoqën t’i shpëtonin jetën…

Njërit i  rrëmbeu edhe kapelen.

Kur nuk të lënë as të vdesësh… 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.