Heroi aksidental

in A(rt)ktivizëm/Meqë ra fjala by

Ka një skenë brilante në një film të Chaplinit. Ai gjeti një flamur përtokë, e mori në dorë dhe po e shihte me vëmendje.

Disa njerëz që po ecnin në rrugë e panë dhe iu bashkuan sepse kujtuan se ai po protestonte.

Ai shihte i habitur kur turma filloi ta shtynte të ecte përpara dhe t’i printe protestës, pastaj pa ç’ pa, ngriti famurin dhe filloi të brohoriste duke udhëhequr turmën…

Nuk ka përshkrim më të qëlluar se ky i heroit aksidental…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.