Manual për konformistët

in Kronikë në sepia by

Si të themi “Rroftë sistemi”, vetëm në disa hapa të thjeshtë…

Në fillim e themi shend e verë si gruaja në cep të majtë, pastaj e themi me fytyre të menduar si gruaja e dytë, më tej e themi duke qarë… dhe më tej fare e themi… oh po prit pak… ky burri nuk ka kokë…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.