Short-Linda Agolli

in Letërsi/Tharm by

Short-Linda Agolli

 

Vitin e parë u deshëm

Të dytin u urryem

Të tretin qëndruam të shihnim gabimet

Të katërtin vit u deshëm për herë të parë.

Vitet e tjera mjekuam plagët

Futur në lëkurën e njëri tjetrit …

Pastaj

Erdh’ vdekja dhe u hakmorr

Që e shpërfillëm …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.