Tag archive

Short

Short-Linda Agolli

Short-Linda Agolli   Vitin e parë u deshëm Të dytin u urryem Të tretin qëndruam të shihnim gabimet Të katërtin vit u deshëm për herë të parë. Vitet e tjera mjekuam plagët Futur në lëkurën e njëri tjetrit … Pastaj Erdh’ vdekja dhe u hakmorr Që e shpërfillëm … Keep Reading

Go to Top