Tag archive

Aksinia Mihaylova

Letërsi/Përkthim/Tharm

Hire njerëzore-Aksinia Mihaylova

Hire njerëzore-Aksinia Mihaylova   Tashmë që gjithë ndarjet brenda nesh u rrëzuan me disa mure më pak në shpirt ne pamë të afrohej qielli, tashmë që dërrasat e thyera të shkallareve nga ne kaluam prej një jete tjetër dhe që tashmë janë ndrequr, asgjë nuk na ndan më nga kopshtet e Zotit, me një gjest… Keep Reading

Go to Top