Tag archive

Virginia Woolf

A(rt)ktivizëm/Feminizëm/Letërsi

Virginia Woolf

Biografi e shkurtër e Virginia Woolf Adeline Virginia Woolf  (1882 –1941) ishte një shkrimtare angleze e konsideruar si një nga modernistet më të rëndësishme të shekullit të njëzetë dhe një pioniere në përdorimin e rrëkesë së vetëdijes si mjet rrëfimtarie. Woolf lindi në një familje të pasur në Londër dhe ishte fëmija i shtatë në… Keep Reading

Go to Top