Tag archive

SERGIO RAMÍREZ

A(rt)ktivizëm/Letërsi

PASIONI PËR TË KALËRUAR-SERGIO RAMÍREZ

SERGIO RAMÍREZ (1942) Shkrimtar, gazetar dhe politikan nikaraguan Nga pasioni për kuajt e shalës, për gjahun dhe paradat ushtarake me kalorës, S.E., pak nga pak, fitoi zakonin për t’i kryer të gjitha detyrat e tij kaluar mbi kalë dhe, me kalimin e kohës, nuk donte të zbriste më nga kali. Tashmë, udhëheqësi S. E. edhe… Keep Reading

Go to Top