Tag archive

Përktheu: Helidon Keku

Letërsi/Përkthim/Tharm

Ribashkim i Pashpresuar -Johann Peter Hebel

 Johann Peter Hebel Pesëdhjetë vite më parë, në qytezën Falun të Suedisë, një i ri, minator, puthej me të fejuarën e tij rioshe e të hijshme dhe diç i pëshpëriste: “Në ditën e Shën Luçisë, e jona dashuri do t’bekohet nga famulltari, kësisoj, ne do të bëhemi burrë e grua dhe do të ndërtojmë një… Keep Reading

Go to Top